Bara 50 och 61 dagar kvar

Visste ni att det är julafton om 61 dagar om man räknar med idag???
Visste ni att jag fyller år om 50 dagar?!
längtar<3
/tilda

börjar

jag börjar bli lite nervös nu:s
var uppe hos Thule innan borsta han o fläta svansen:)
Han var jätte gosig o ville stå vid mig hela tiden<3
Så när jag fläta svansen så flytta vi väl oss e
tt par varv i boxen(jag hade han lös i boxen)
Men tillslut stod han still:)
Han är jätte söt nu när han är rakad för dom har sparat lite päls på båda sidorna av "rumpan" så på ena sidan har han ett T o andra sidan ett hjärta<3
/Tilda

Nervös!

Näe inte redan!
Ska tävla på söndag!:DLängtar massor!
Ska rida LC:1 med Thule.Andra dressyr starten!:D
Det är ett RM(Ridskole mästerskap)

Veckans önske outift!

Shit va tiden flyger!!

Asså jag har haft så jävla mö att göra.... NOT!! Va sjuk i veckan och inget internet för det cpar sönder! Har haft så tråkigt när jag inte haar kunnat va med kompisar eller va i stallet!:(
Men lite va som har hänt i veckan!

Måndag: Ledig från skolan! Studiedag! åkte till Skövde och bada med Fritte! Inte super tråkigt men förra året va bättre när vi va i Jönköping!
 
Tisdag: Skola till klockan 13, går ingen buss så måste stanna i skolan till klockan 15 om inte någon förälder kan hämta oss tidigare! Idas farsa kumnde hämta oss 14 så vi va hemma 14:30! Skönt! Hem gjorde läxor sen stack jag till stallet! Va där till sent! Red i paddocken och det gick hyfsat!
 
Onsdag: Börja känna att jag inte mådde helt hundra... Men gick till skolan och va hemma ungefär 15:30. Åt och gjorde lite läxor sen drog jag mig till stallet. Red inte eftersom jag inte mådde jättebra:/
 
Torsdag: Mådde inte alls bra men jag tog en alvedon och åkte till skolan, men vid 10 då vi hade matte så kände jag att det inte gick längre så jag fick åka hem! Mamma hämta mig för hon jobba hemma!<3 La mig i soffan hos mamma sen rörde jag mig inte mer den dagen förutom när jag var tvungen att va i stallet men pappa hjälpte mig så han mocka och jag gjorde kraftfoder och höpåsar!
 
Fredag: Sjuk!! Det är alltid så att man önskar att man va sjuk så att man får vara hemma, men när det väl kommer till punkt så är det inte alls kul!:(:( Va hos farmor nästan hela dagen<! sen hjälpte hon mig med stallet för pappa spelar fotboll på fredagar så han har alltid lite tajt med tid på fredagar med jobbet till fotbollen!
 
Lördag: Lite bättre i halsen och febern va borta under dagen så jag bestämde mig för att rida! Red i paddocken va fint väder och det va fint på banan så jag tog fram ett litet hinder och hoppa!:) Inte högre än 50cm men det är bara andra gången jag hoppade med honom så jag tyckte det räckte!
 
Söndag: Inte gjort mycket... sov till 10 sen åt jag frukost och la mig i soffan och kolla på tv till 14:30!!!!!!!!
Fatta inte var tiden tog vägen! Men sen stack jag till stallet och var där tills klockan va 18:45! Jag red i ridhuset medan Vicky longerade Myrra! Så sjukt fin va min ponny idag, hade på honom förbygeln med martingalen på, och först var han tveksam om han skulle acceptera den där saken men tillslut var han riktigt fin!
 
Det vaar ju denna vecka! Bara 3 veckor kvar tills SIHS (Stockholm International Horse Show!!) Längtar!
 
Nästa bloggning så lovar jag att berätta hur veckan ser ut! 
Ska sova nu, skola imorgon så dags att krympa ner och värma sig i sängen!
 
Love ya all!!!<3<3
xoxo!<3
 
 
 

god morgon!!

godmorgon!


ska snart gå upp o äta frukost o sen dra till stallet!


Tilda

förlåt!

Förlåt för den dåliga uppdateringen!
 
Torsdag
 

Vi hoppade igår på lektionen ooch det gick jätte bra!
När vi hade travat lite skulle vi trava över ett par bommar som sen skulle bli studs.Dom var på mitten volten så dom var alltså böjda.Sen höjde Sofia och så fick vi komma i galopp!Thule var jätte duktig men lite seg i början.De var jätte roligt att hoppa igen tyckte han!Sen fick vi hoppa 2 hinder på ena långsidan o så skulle vi svänga till ett hinder som typ var snett igenom.De var rätt svårt eftersom Thule inte är så jätte smidaig men det gick ända hyffsat bra!Sen tror jag vi bytte håll(gjorde vi det??)O hoppa från andra hållet.Sen skulle vi hoppa dom 2 hindrena på långsidan+ att det var ett till hinder där åxå.När vi hoppade 1 utav hindrena där innan tror jag dom låg på 70cm så blev det så att antingen fick han ta ett galoppsprång för lite eller ett för mycket så det blev ett för lite.Shiit asså säger jag bara!Kändes som han hoppa riktigt högt över!Dom 2 sista hindrena gick jätte bra!Duktiga lilla ponnyn!
 
 
 
Idag ska jag upp till stallet kl 7 för jag ska rida för Inga-May kl 8.
Imorgon så ville min lillebror hyra häst så han hyr Campino då så frågade mamma om jag också ville hyra häst då så jag tog Zalza eftersom Thule går både idag och på söndag så kan han få en vilo dag mellan dom två dagarna!
På söndag är det Hubertusritt!Vi ska rida ut i skogen o hitta en rävsvans på en  åker eller en äng tror jag Sofia sa.Tror vi ska vara ute 2-3 timmar beroende på vädret!Så längtar!:D
 

On road!

Sitter på bussen till Skövde! Ska bada med fritte, hmm kyl ska det bli men bussresan kunde man ju skippa!:/
Aja tanken var att sitta själv men så kom Alex och satte sig så va fan gör man!? Bloggar när jag kommer en från badet! Är borta hela dagen bl.ggar när jag orkar!!
Kraamm
xoxo!<3

ponnyligans.blogg.se

Vi är två tjejer på 13 år och vi älskar hästar! På våran blogg så kommer ni få läsa om våran vardag med hästar och ponnysar, träningar och tävlingar och mycket, mycket mer än så!

RSS 2.0