Sleipner dampar!!<3

Min ponny är så sjuk.. eller är det jag och tilda som har så sjuk humor!?<3
 
 
Fölis rumpa kom ju naturligtvis med på bild! :-P
 
 
Och så konstig som han är så skulle han göra ett tappert försök att klia sig!
 
Gulleponny!<3
 
sista bilden!<3
Saknar honom så sjukt mycket! Kommer alltid komma ihåg dig ponnyn! Älskar dig av hela mitt hjärta!!<3
Kommentera gärna vad ni tycker om bilderna!<3
//Tess!<3
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Har tråkigt!

Jag tänkte ta och dela med mig av min tråkighet av att bara gå och inte görra någonting hemma! Är fortfarande sjuk så får se om det blir skol imorgon! Lite krasslig i både näsa och hals! Inte alls kul! Men nu har jag ju tid att kolla på hästar och jag har hittat några då som jag ska prata med pappa om! Har fastnat för en som heter Dixie och hon är brun skäck jättesöt är vad hon é! Hon är 8år och inte jätte högt utbildad men har hoppat banor på 60cm utan problem! Hon kostar 25 000kr så får se vad pappa säger! Håller alla tummar!!!!!
Lägger upp bilderna på Sleipner i hagen ikväll och så ska jag berätta slutet om Nikki så att ni får veta slutet på historien!
PusssssssåKraaaaammmmmm!!!!<3<3
//Tess!!<3<3

Bildbomb från i Lördags!

Försöker ladda upp bilderna från i Lördaags igen då! Får se hur det går!;)
Och ja jag och Tilda har på oss Medeltidsklänning! Vi gjorde det som en kul grej!<3;)
 
Tilda bestämmde sig för att hoppa barbacka på sleipner för sista gången! Det var bara den 3 gången hon hoppa barbacka och hon hoppa en stock på 75cm! Jag sa att det va max 50cm men jösses vad glad jag blir när hon hoppar över det och Sleipner gör allt i sin makt för att hon ska sitta kvar!! Gulleponnyn!<3
Älskar verkligen den här bilden! Man ser även en liiiitttteeen bit av Tildas goa miner när hon hoppar!!<3
Tar även med biler när vi badar med honom, och inget hat bara för att vi badar i underkläder!! Man tar vad man har!
 
 
 
Hade tyvärr ingen bild på mig när jag badar med honom men har videoklipp på mobilen, men laddar ej upp det här då videon är privat!
Ha det bra!<3
/Tess!<3
 
 
 
 
 
 
 

Mer bilder!

Kommer mer bilder i em på sleipner när han dampar sig i hagen! Jag och Tilda fick ett gott skratt när vi såg det här, så hoppas att ni tycker om det oxå!
/Tess!!!<3<3

Toppen!

Sitter hemma och är sjuk idag! Har vart krasslig hela helgen så det var ju inte helt oväntat!-.- Men som tur är så har jag en såååhäääärrrr bra kompis som tar med böckerna hem från skolan till mig idag! Och den kompisen heter BROWNIE!!!<3<3<3<3(Tilda!<3)
Men ett litet plus att va hemma nu för då kan jag titta på hästannonser (stavning?) Pappa tyckte så syndom mig för igår åkte sleipner tilbaka till sitt hem! Lilla pluttponnyn!<3 Så som sagt så tyckte pappa så synd om mig så hn fråga om vi ska köpa en häst till mig!!!!! Gissa om jag blev glad!? Jag började leta med en gång och jag har hittat 3st som verkar helt okey! Varav 1 jag har fastnat jättemycket för! Lägger nog upp annonsen här så stt ni kan kolla på den sen! vill verkligen ha en ny ponny! Först trodde jag att det skulle va skönt att inte behöva gå till stallet nu när det ä'r skola..., men det är det inte alls! Det känns som att min andra halva av livet är borta! Vad ska jag göra nu när jag inte kan gå till stallet och busa med ponnyn: Ponnyn som har lärt mig så mycket! Ska allting bara ta slut nu...?
Det är en så sjuk känsla när man har haft egen ponny i 1år och nu finns ingenting! Kan inte ens i närheten beskriva hur den känslan känns! DEt är jättehemskt och jag hoppas att inte måånga hästmänniskor ska behöva känna såhär! Men lyckan att min pappa som var helt emot att jag skulle ha en ny ponny, vill nu köpa mig min alldeles egna fina underbara D-ponny! Det är helt underbart! Jag är så glad! Jag tror att mycket hängde på att min pappa krossas av att se mig ledsen! Så nu är jag i fullgång med söka ny ponny och som jag sa innan så har jag hittat några!
Och på tal om något helt annat så ska jag försöka ladda upp bilderna från i Lördags här på bloggen! JAg gjorde ett starkt försök igår och ladda upp 11 bilder innan datorn stängde ner hela internetet så att allt försvann! Men som turt är så har jag fortfarande bilderna kvar i datorn men inte här på bloggen.      Hmmmmm Kanske ska fundera på att lämna in datorn på lagning för den har krångalt sen första stunden jag fick den! Vilket var den 20 Maj i år! Är trött på all skit som inte fungerar här hemma! Till och med den älskade tv har börjat att krångla!!
Bloggar mer snart ska försöka äta lite om min hals tillåter det! Så mer blogg senare!
Slänger in en liten bild på hur jag känner mig just nu!
Krrraaaaamm!<3
//Tess<3
 

Jävla dator jävel!!!:@:@

Jävla datorn raderade hela mitt inlägg med massa bilder! Allt går åt helvete idag! Mår inte så bra så jag går och lägger mig nu!
God natt
//Tess

Sjuk!!:(

Jag är sjuk idag. Det var nog inte den bästa iden jag och brownie har kommit på... Jag hade ont i halsen och Jag var förskyld men det hindra oss inte från att bada i sjön med Sleipner i en och en halv timma igår!!! Det var så grymt kul men det slår tillbaka rätt så hårt idag... Jätte ont i halsen och näsan rinner men framförallt så är det värsta att Sleipner ska åka hem idag!!:'( är så sjukt ledsen över det!! Tilda ska följa med mig till stallet sedan och göra iordning honom och packa ihop hans sista saker!:'( Vi börja lite igår men alla hans saker är inte i stallet! Så det blir till att packa hans sista saker och sen åker han och jag kommer aldrig mer se honom!! Men jag vet att han kommer få det bra dit han ska för dom kommer att ta väl hand om honom. Hans ska gå i hagen tsm med en liten shettis! Så han kommer att ha det bra!!
Bilderna från igår kommer jag att ladda upp senare idag för måste fixa annat först! Skulle gjort det igår men då sa pappa att jag var tvungen att sova!
Ps slänger in en liten bild från igår som jag har på mobilen... Min vita lilla enhörning!!<3
PuuuuusssssåKrrrraaaaaaaaaammm!!!<3<3
//Tess!!<3<3<3

Förlåt mig!!

Asså både jag och Brownie är jätte ledsna för superdålig update men vi har sååååhhääääääääärrrrrr mycket att göra i skolan och när vi kommer hem!!
Vi har massa läxor och jag har stallet så det blir väldigt tajt!!!! Men idag så ska jag och Tilda göra nått skoj som ni förhoppningsvis får se ikväll!! Ska göra några tidsinställd inlägg över hela nästa vecka och så ska jag fortsätta att berätta om Nikki! Ska städa lite nu hemma hos mamma då jag har bott här sedan i måndags och jag har inte sovit här en hel vecka sen den 7 Januari i år!!! Vi var inte helt överens om allt så det blev att jag flyttade tebax till pappa! Bloggar mer i em!!
PuuussssåKraaaaammm!!<3
//Tess!!<3

Har världens fulaste hår nu!!!!!!!:@

Har allvarligt världen fulaste hår!De är kort nu o ljusbrunt med en gul nyans!!!
Fyfan säger ja bara:@
 

???

Igår på bilden höll vi på med Loggor o så kommer det upp några bilder på o så får vi se några kända loggor.
 
MTV var en logga o då säger en kille i klassen-MTV var mycket bättre när det bara var musik o inte massa gravid 16-åringar
 
sen skulle vi få platser o då säger den killen som jag skulle sitta bredvid-Vem är Tilda.Då pekar Theres på mig,O han bara aha,Brownie
 
Som ni kanske förstod kallar han mig Brownie
 

asså!Vi har LÄNGHEMS humor!!

Idag på fysiken höll vi på med Newtons vagga!
här ser ni att den har 6 kulor
 
Så först provar vi med att släppa 1 kula,sen 2,3,4 och efter den 5:e kulan säger Totte-Vi borde prova ha sex!
O gissa vilka som skrattar så man får ont i magen???Jo vi från Länghem
Han menade ju att vi skulle prova att släppa 6 kulor!Men vi från Länghem är mästare på att misstolka!
 

The bad update!

Förlåt för den dåliga uppdateringen!Men har ju börjat skolan nu!Börjar 8.05 o slutar 15.00 oftast!På tisdagar slutar vi 13,05 men bussen går 13.40 o på fredagar slutar vi 14.00 tror jag o bussen kommer kl 3!O man är helt slutkörd när man kommer hem o orkar inte blogga!Theres har ju den vita ponnyn också!På fredag ska vi iväg till stallet o göra en grej!Ni kommer få veta!Oj!Ni har ju inte fått bilderna från hoppningen heller ju!
 

Hej!!

Hej alla theres här igen!  Jag vet att jag inte har bloggat på jätte länge men jag har haft lite krisit hemma... Inget jag ska dra upp här!
Men jag har börjat skolan nu och är jättenöjd med klassen och skolan, kan inte va mycket bättre! Jättekul klass verkligen!
Har inte hänt så mycket i veckan men idag så provred jag Nässlehults Nice Design! Gick lite knepigt i början men sen så gick hon hur fint som helst och hon verkiligen sökte sig ner i formen. Hon var superduktig så jag ska åka och provrida henne 2 gånger till, för att se så att allt känns bra!
Ska sova nu ska upp klockan 6:00 för att åka till skolan!
GoooNaaaaattttt!<3
//Tess

fel

fel av mig!skulle vara vilken  stämmer inte istället för vilka 2 stämmer inte i förra inlägget
 

Stämmer inte

Vilket utav dom här 1 påståendena(stavas det så??)stämmer inte????
 
*Jag har en klasskompis som kommer från England
 
*Min mamma är 40 år
 
*Jag har 2 syskon
 
*Jag går i 7F
 
*Jag började rida bara för att min förra klasskompis hade börjat rida
 
Den som kommer med rätt svar först länkas här!!!
 
 

Visste

Visste ni att jag har en ovana att titta ner i marken när jag rider????
Jag kollar lixom uppåt o så glider bara bilcken ner!Även om jag tar upp den!sjukt irriterande!
 

Veckans gulliga önske outift!

 g
tänk hur gulliga thule skuööe bli i denna outfit!!!!
 
                                                      
                                                     
                                                       
               
 
                                      

Detta visste ni inte!

 
 
*Vi har tänkt göra en egen logga till Ponnyligans!:)
 
*Vi har tänkt göra en ponnyligans kalender!
 

Såååå ledsen!!!!!!!!!

Gud förlåt!Är så ledsen för den DÅLIGA uppdateringen!!!!
Idag börjar ridskolan igen!!Förhopsningsvis får jag Thule!Skolan har ju börjat igen!Vin går från 8-3 varje dag typ!Så jag går upp 6 o kommer hem typ halv 4!As jobbigt!Därför kommer ni nog bara få tidinställda inlägg under dagen om inte Theres skriver då!!
 
Julia(juliaaelisaabet.blogg.se)håller på med en header till oss just nu!
 

Neellieee.blogg.se

Nellie är en underbar tjej!
O då menar jag det! O Nellie just nu tänker jag på dig!Och saknar dig otroligt mycket!Du är verkligen underbar tjejen!Jag önskar att du aldrig hade skadat nacken!Att du kanske inte får rida tillsamman med oss i gruppen förens nästa år är hemskt!Du är en riktigt kämpe som har klarat allt du gått igenom!att få gå med en sak runt nacken i 5 veckor till!!
 
detta blev ett kort inlägg för jag kan inte beskriva hur extremt ledsen jag är för det som hänt henne!O igen!Du är UNDERBAR tjejen o glöm inte det!!
 
 
 

go morgon!

Har fått två STORA myggbett!Dom kom in i skorna!jag hade lixom strumpor och chaps på mig!!!
/tilda

Kärleken till min älskade blondie!

Jag älskar dig sååå sjukt mycket min älskade tjej. Du har alltid humorn uppe och får alltid alla att skratta!
Du är för det mesta jämt positiv och ser allting från den ljusa sidan!
Och din kärlek till den lilla norska fjordingen Thule är magisk. Jag har aldrig i hela mitt hästliv se någon älska en häst så mycket som du gör!
Visst du kanske inte är den smartaste eller ordningsammaste person jag har mött men du fångade mitt hjärta med en gång. Så liten och osäker som du va har jag aldrig sett på maken innan. Men du har vuxit dig stark i ditt självförtroende men jag älska dig redan från början min lilla blondie!
Hoppas att du läser detta och kommer ihåg mig när vi måste gå skilda vägar... Men jag hoppas att det inte är än på länge!
JAG ÄLSKAR DIG MIN BÄSTASTE VÄN I HELA VÄRLDEN DU BETYDER HELA MITT LIV! JAG SKULLE GÖRA PRECIS ALLT FÖR ATT SKYDDA DIG OM JAG SÅ MÅSTE DÖ FÖR DET MEN DET ÄR DU VÄRD!
bLONDIE JAG ÄSLAKR DIG MEST I HELA VIDA VÄRLDEN!!!!!<3<3<3<3<3<3<3<3<3
//Tess
 
 
 

Miss i nassen!

Jag sover nog nu om det är någon som läser det här så sent som det kommer postas!<3
//Tess!<3

Go natt!<3

Ska gå o lägga mig nu!Så jag vaknar 9 imorgon!Uscha!men skolan börjar ju snart så:(:(:(
 

Theres smsade!

Theres smsade för nån minut sen
 
(Tilda-TD  Theres-TL)
 
TL-Vi har haft X besökare idag
 
TD-Woho!
 
TL-Och X sidvisningar!!!!
 
TD-Mumsigt asså!
 
TL-Helt awsome!!
 

6 dagar kvar!<3

Jag längtar så sjukt mycket efter att få träffa den nya klassen igen! Inte efter skolan och läxorna men allt annat!
Jag och Tilda kom överens att vi ska ha klassträff varje dag och så skiter vi i skolan!
 
Idag så ställde jag klockan på 9.30 och tro det eller ej men jag gick upp när klockan ringde! Jag är så stolt över mig själv! När klockan va typ 11:45 så gick jag upp ur sängen och tog på mig kläder och så cykla jag till farmor och där åt jag lite lunch innan jag stack till stallet ungefär 13:50. Jag stack till stallet i linne och shorts först för jag skulle maskera boxen och lite annat oxå för vi håller på att måla om stallet! (maskera= Täcka det som inte ska målas med tejp!)
 
Så kom Sofia till stallet och hon skulle åka iväg med sin häst Lando till vet för att han skulle Vaccineras (stavning!?)
Och så fråga hon om jag skulle med och rida ut på någon av ridskolehästarna då dom håller på att sättas igång då ridskolan börjar nästa vecka! Så jag sa mer än gärna tack och så blev det så att jag skulle rida på en häst som heter Hugo 2 och han är en maxad c-ponny! Jättefin ponny hur go so helst, men när han inte har vart igång på hela sommaren så blir han både stark och pigg. Men dom skulle inte rida innan klockan 16:00 och klockan var bara 14:30 så jag cykla hem och lyssna på lite musik och bytte om till riktiga stallkläder! Vi red ut i skogen och klättrade lite sen bar det av till Ängen. Men när vi red till ängen så red vi lite "dressyr" och han gick jättefint och böjde och krökte på nacken! Snygga dressyrponnyn! På vägen hem så ville dom andra (Sofia och en som heter Sara) hoppa lite så jag och tilda som red thule och jag hugo då inte ville hoppa så gick vil lite efter. Men näör dom andra stack iväg så blev det liv i Huigo och han ville inte alls stanna kvar i skritt så det blev lite fart fram till dom andra kompisarna och thule hängde på så Tilda kunde inte bromsa och Thule sprang rtakt in i Hugos rumpa så Hugo bocka till nått som in i bänken! Men jag satt kvar!:-) Sen i slutet så gick vi ner till sjön så att hästarna fick svalka av sig lite och det tyckte min sann Thule om då han typ dränkte mig och Hugo! Jag blev genom våt! När vi kom upp ur vattnet så kom jag och tilda på att vi ville rida mer men hästarmna var genomvåta av svett så det gick ju inte rida på dom... Men då fick Tilda ta en till ridskolehäst och jag tog min egna lille buse och så det blev ett till pass i skogen vilket var mysigt då det var bra väder och det kom några pusstar vind så det var inte så mycket insekter! Vi gick oxå på svampjakt och jösses vad mycket svamp vi hittade! Nu ligger dom på bordet och torkar så att jag kan rensa dom imorgon och sen åker dom ner i magen!
Det var allt för idag men ska göra några tidsinställda inlägg nu som kommer lite närsom!
PuuuussssåKraaaammmmm!<3<3
//Tess!<3<3<3
 
 

hatar

Jag hatar när något smakar apelsin eller citron så himla äckligt!men apelsin o citron är jätte gott!
/tilda

Veckans önske outfit!

 
De blev 2st idag eftersom bloggen är 1 månad nu!'
 

2 saker ni inte visste(tror jag hehe)

*Jag älskar råa potatisar!!
 
*Man kan få feber om man äter för många råa potatisar!
 

Något jag ska göra!!!

Bild från Google
 
 
Jag ska sätta på pärlor på mina hörlurar när jag hittat dom och vi har köpt pärlor!Grymt snyggt tycker jag!
 

Visste ni att??

*En blåvals tunga väger mer än en elefant???
 
*I snitt säger kvinnor ca 7000 ord per dag medan män säger ca 2000
 
*Om du är 16 år eller äldre är det 84% chans att du redan mött den du kommer gifta dig med
 
*Man kan leva flera veckor utan att äta men om man inte får sömn på 11 dagar dör man troligtvis
 
*De 2 högsta IQ:n som man har mätt tillhör kvinnor
 
*Det finns en 8 år gammal serie mördare i indien
 
*Myggor sticks inte bara de kissar även på dig eftar att de sugit ditt blod
 
*En flod i Thailand skjuter iväg röda eldklot i luften då och då.Ingen vet varför
 
*Studier visar att galna personer är bättre bloggare
 
*Om du har en guldfisk i ett mörkt rum kommer den tillslut bli vit
 
*Om man kysser nån i 1 minut bränner man 6,4 kalorier
 
*40 000 amerikanere blir skadade av toaletter varje år
 
*I England brukade självmord va olaglit.Straffet var döden
 
*Svampbob har jobbat på ''The Krusty Krab'' över 30 år
 

Veckans önske outfit!

 

go morgon!

Go morgon!ställde klockan på 8.30 så att jag vänjer mig lite eftersom det blir att gå upp 6 - halv 7 när skolan börjar!på Onsdag börjar den!längtar till klassen typ men inte till skälva skolan!
Hade världens konstiga dröm inatt,jag o en tjej från min ridgrupp stack upp till stallet för att färgat håret.O vi sprang in i privatstallet för att ingen skulle se oss!
/Tilda

go natt o grattis!

Go natt!ska rida ut med Sofia imorgon!o grattis till bloggen som nu är 1 månad!
/tilda

Nikki!<3

Tilda undrarde ju om jag kunde berätta lite om Nikki så här blir det en liten historia!
 
Förra året i Maj så bestämmde jag mig för att nu ska jag ha en häst! Men mina föräldrar tyckte inte att jag var redo och vart skulle jag ha hästen och hur skulle jag hinna med skolan!? Men tillslut övertala jag mamma att jag kunde ha en häst hos mormor&morfar över sommaren sålänge så fick vi se om vi hittade en plats här i Länghem.
 
Så jag börja leta efter en ponny som jag kunde vara fodervärd på för vi hade inte pengarna att köpa en ponny. Och mycke riktigt efter lite letande hittade jag en maxad c-ponny som verka helt underbar! Hon hette Nikki och jag ville ha henne! Så mamma ringde till ägaren och fråga om ponnyn va kvar och det var den ju då... Så fråga vi om vi fick provrida den och det fick vi då!! Jag var så glad men det var 1 vecka kvar tills jag skulle få provrida min efterlängtade ponny.
 
Det känndes som att solen dröjde kvar på himlen varja kväll den där sega veckan, Men när den veckan hade gått så var jag jätte nervös för jag hade aldrig provridit en häst innan.... Och jag red hemskt!! Men jag ville förbättra min ridning och allt skulle bli så mycket bättre om jag fick min egna häst!
Jag och min morfar åkte och provred henne och jag längtade så mycket så att det var väll så nära att jag längtade ihjäl mig!
 
När vi kom fram till det stället där jag skulle provrida Nikki då så red hennes ägare Emmy på henne i en paddock. Och där trava den sötaste häst jag någonsin sett (då.) Först presentera vi oss då och vart vi bodde och allt sånt där! Sen bad morfar henne att rida runt så att vi fick se hur hon såg ut från den vinkeln där vi stod på marken, Han filmade allt och jag har det på film men jag kan tyvärr inte ladda upp filmen här på bloggen eller någon annan stans p.g.a att Emmy är med på filmen och jag vet ej om hon vill synas på "internet" så jag berättar vidare iallafall!
 
Emmy red på Nikki en liten stund ca 30min sen var det min tur och o´boy vad nervös jag var, Jag vart lika stel som en frusen pinne! Men upp kom jag och gud va skön hon va!Hon var den snällaste ponny jag har suttit på lika skön i skritt som trav, allt gick bra tills galoppen... Gud va stark och snabb hon va! Jag hade aldrig suttit på en häst som hade försökt bestämma över mig lika mycket som Nikki försökte.
 
Men bestämd som jag va så skulle jag hoppa i galoppen oxå!, det skulle inte spela någon roll! Jag skulle hoppa i galopp! Jag hoppa lite och hon var mycket stark för mina klena händer! men när jag hade ridit klart så prata vi lite och så men jagb hade redan bestämmt mig! Jag skulle ha en häst nu och jag skulle ha Nikki! Så på hemvägen så sa jag till morfar att jag skulle ha Nikki och mycket riktigt så fick jag min fina flicka!
 
Jag bodde hela sommaren 2011 hos mormor&morfar och jag red varje dag! Vissa dagar så var mamma på Kvapa hästgård (mormor&morfars gård heter så!) Och då red jag ut medan hon gick brevid med vovven. Lady heter hon! Det var då det hände! Jag skulle galoppera för första gången i skogen med henne (mamma var ju med såklart) Men när jag skulle galoppera  så sluta hon lyssna totalt och hon bara sprang och sprang och det tog aldrig slut! Men tillslut var jag tvungen att göra något så jag tog ett starkt tag i tygeln och vred in henne på på en volt på den första gräsplätt jag kom åt! Tillslut stod hon still och svetten bara rann nerför kroppen på henne!
 
Resten av vägen hem fick mamma leda mig för jag var rätt så chockad och Nikki ville fortsätta leka galoppör!!
Vissa gånger försökte hon springa ifrån mamma men mamma hade ett stadigt grepp om tygeln! När vi kom hem till gården så undra morfar vad som hade hän och mamma svara att Nikki hade lekt galoppör! Och efter det red jag inte ut mer utan att någon ledde mig och jag trava bara som max! Morfar och jag träna med Nikki att hon skulle respektera mig när jag satt på hennes rygg. Så morfar gjorde en så kallad Join up vilket är en slags NH träning det lär hästen att han/hon ska följa sin ledare (ryttaren) från marken så väl som på ryggen!
 
Resten får ni imorgon har massa mer att berätta!
Hoppas ni läser det! Ha det bra!
//Tess!<3

Theres och Sleipner<3

 
Hade några mobilbilder(Dåliga!!) så tänkte att jag lika gärna kunde lägga upp dom!
 
Imorgon har vi haft bloggen i 1 månad!!!Därför ska jag göra MASSA inlägg nu så att dom kommer upp imorgon!!Jippi!

Theres och Nikki!<3

 
Theres kan kanske berätta mer om Nikki sen?????
 

Bilder!

Här kommer bilder på Zalza o Hugo!
 
Har är Zalza!Bästa bilden jag har på henne!Dom andra är ännu mer FAILDADE mede stort F!!
 
 
 
 
Och den bästa bilden på Hugo!!
 
O nu nåra bilder på mitt troll!!
 
Dåligt mobilbilder men tur att Thule är med!

Båda hästarna är ridna!

Sofia smsade igår kväll o frågade om jag ville hjälpa till att sätta igång några ridskole hästar!Såklart ville jag de!
 
Första ridpasset
 
Jag red Zalza och Sofia Dollars!
Zalza var väll som vanligt!Rätt trög o gasar gärna i galoppen.
I galoppen så var hon väldigt osamarbetsvillig o ville inte gå på spåret och stretar i mot när man vill göra volter
 
Andra Ridpasset
 
Jag red Hugo o Sofia Lando!
 
Han gick o kollade utåt o ville inte alls titta lite inåt!
I galoppen tog han ner huvudet o började hoppa,vet inte riktigt om man kan kalla det att bocka???Men det kanske man kan!Så Sofia red igenom han lite då o jag hoppade upp sen!O då gick galoppen bra!Sen började de spöregna när vi skulle till stallet!usch!!!
 
Rider imorgon igen!
 

Mot stallet!

Nu ska jag och Emilia åka till stallet  i det här skitvädret men som tur är så kan vi rida i ridhuset! blir ingen lång bloggning för nu måste vi gå om vi ska få skjuts!!
Ha det bra!
//Tess!<3

Film

Ska titta på Jurassic Park nu!men funderar på att gå ner för OS hoppningen!
/Tilda

go morgon!

Vaknade 6.10 men jag ska nu somna om igen!så go natt på er!
/Tilda

Nytt till ponnyn!!<3

Blev lite nya saker på gekås till lilla busen! Röda benlindor 4-pack, Sjöhagen wear. 99kr 5 pannband Catago. 29,95kr Och nosludd Copperfield Access 14,95kr. Va i stallet och red ut i skogen idag. Riktigt härligt väder men fick vända då hans hö fram sko börja lossna men vi hade ändå varit ute i 1 timma. Som tyr är kommer Hovis imorn och verkar honom sticker dit halv 11 med Tilda och nu ska jag sova GOOODD NAAATTT!! Ha det bra!<3 //Tess

go natt

Go natt mah lovers!
Kommentera vad ni vill läsa om!
En This or That,en gästbloggning eller frågestund!Kom på egna o kommentera här nere.
/Tilda!

Vill man ha nya ........ får man ........ det

Vill man ha nya ridbyxor får man förtjäna det,tyckte mamma.
Så jag har rensat bort ogräs bland blommarna o allt sånt nu!
Håller på att titta på annat man kan beställa också just nu.
Ska snart gå ut och fortsätta.....tråkigt!!!!!!
 
Bara för att detta var ett så tråkigt inlägg så får ni bilder också!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Älskade lilla ponnyn!<3
 

Bilderna!!

Här kommer bilderna från hopptävlingen idag!
 
 
 
 
 
När jag hade ridit så ville min söta lilla kusin Mollie på 1 år klappa den duktiga ponnyn med mamma Ann!<3
 
Kommentera gärna v ad ni tycker om bidlerna!<3
 
PuuusssssssåKraaaammmmm!<3<3<3
//Tess!<3
 
 

Tävlings resultat!!!<3

Jag är så stolt över min ponny idag! Vi tävlade två 60cm rundor. Första rundan så rev han första hindret och så försökte han vägra på fjärde men då jävlar var jag på honom med skänklarna!! Så första rundan sluta med 4 fel, vilket jag är väldigt nöjd över!:-) Andra rundan så var vi felfria! Jag blev så glad för vi hade omhoppningsfart och svängar! Det var så kul!! Han var jätte duktig! lägger upp en liten bild på hur fin Tilda gjorde mig i håret till tävlingen!! Jag laddar upp bilderna senare om datorn funkar!:-) Imorn blir det gekås med farmor, så jag måste gå och lägga mig tidigt! Ska åka klockan 8 imorgon... På morgonen!!! Jag sover vanligast till klockan 12!!

go natt

Nu ska jag säga go natt!Ska följa med o hjälpa Theres med den förhoppningsvis vita ponnyn.Så jag går upp kl 9!
/Tilda

Hata!!! -.-

Okey snart slänger jag den här datorn i marken! Den laggar och den laggar och så laggar den lite till! nu får jag inte fram bilderna fast att dom ligger på datan! Så tyvärr får jag ej fram dom -.- Men jag lovar att så snart det funkar igen så kommer bilderna!
 
Jag ska tävla en hopp clear round imorgon, det blir två rundor på 60cm. Det är den sista tävlingen jag gör med den vita ponnyn innan han åker till sitt hem igen!:-( Jag kommer sakna honom så sjukt mycket! Men än är inte den dagen här och jag lever i nuet så jag ska ta vara på varenda dag med honom, lilla skruttponnyn!<3
 
Lägger in en rätt så rejält failad bild på tilda från onsdagens hopp-pass. Kan inte sluta skratta åt hennes min!<3
Ska sova nu upp tidigt imorn för tävling!
PusssåKraammm!<3
 
 

Hehe

Okey, vi hittade nog bara på det där med massa bloggning. Men vi ska ladda upp alla bilder från ridpasset i förrgår. Kanske någon liten bild från löshoppningen igår kväll oxå. Men vi gjorde inte så mycket igår, vi sov till klockan 12 sen skulle vi äta hos min(thirres) farmor. När vi hade gjort det så kolla vi lite på tv och sen stack vi en jätte snabbis till stallet, för att vi tänkte åka till stan för Tildas pappa kunde skjutsa oss och min pappa skulle hämta oss, men när min pappa kommer hem från jobbet så hade han jätte migrän... Så det sluta med att vi fick skita i det!:-( Men vi hade kul ändå för istället för att åka till stan så sov vi över en natt till fast den à gången sov vi hos Tilda!:-) Idag så ska vi tvätta lilla Sleipner för vi ska tävla två cr på 60cm imorn. Sista tävlingen jag gör med ponnyn då som det ser ut som nu, kanske en till cr men det är nog inte så jätte troligt!!:( han åker hem om mindre än 1 månad. Det va väll det för tillfället men vi bloggar mer senare! Kraaaammmm!!<3 /Ponnyligan

go morgon!

Go morgon världen!Vi hade tänkt titta på OS dressyren idag,men hittade de inte på tvn.Idag ska vi till stallet o bada Sleipner,vi har tänkt åka in till stan men tror inte det blir så:/
/Tilda!

Godis!!<3

God morgon världen Thirre här, nu har vi vaknat och våran fantastiska frukost blev toblerone. Och så ska vi cykla till min farmor om ca 1 timma så får vi lunch där. Vi kommer att ladda upp massa bilder från ridpasset igår. Så det blir massa mer bloggning i eftermiddag/kväll Ps. Lägger in en bild på mina godingar!<3 PusssssåKraaaammmmm /Ponnyligan

Goonatt

Nu ska vi brudar sova, så alla snygga killar där ute kolla hit! Vi är singlar och vi är trötta på det! Nåja lägger upp en liten crazy bild!!<3 PusssssåKraaammmm!!<3 /Ponnyligan!<3

This or That

Vi tänkte köra en this or that nu, Hoppas ni gillar det!<3

 

Ponny/Häst - Ponny (Du vet.... Vi kallas ju "Ponnyligan")

Dressyr/Hoppning - Hoppning (Gillar båda, men det är mer fart i hoppning!)

Skogen/Ridhus - Båda (beror på vädret!)

Skimmel/Fux - Skimmel (Sleipner är ju trots allt skimmel!)

Arab/Nordsvensk - Nordsvensk (Gammal hedelig goding!)

Kingsland/ HV polo - Kingsland (Kingsland lite snyggare!)

Svart läder/Brunt läder - Brunt läder (Lite snyggare, men svårt att välja i mellan!)

Hoppsadel/Dressyrsadel - Hoppsadel (Bekvämast enligt oss!)

Lindor/ Benskydd - Benskydd (Lättast att sätta på, hehe lite lata är vi nog!)

Borsta/Rida - Båda (Båda två är lika viktiga!)

 

Här får ni ett litet smakprov på bilder från Hoppträningen idag!

Kommentera gärrna vad ni tycker!

Tilda & Sleipner

Theres & Sleipner

/Ponnyligan!<3

 

 

 

 

Veckans önske outift!

 
 
Jag tycker det är jätte snyggt att blanda marin och rött!Så detta får bli veckans önske outfit!
 
 

Ny kategori!

Jag har gjort en ny kategori!Veckans önske outift!Jag(Tilda)Kommer varje vecka lägga upp en önske outfit för både häst och ryttare!
 

PuusåKraam

PussåKraam ska sova nu puss på er alla gonatt!<3<3
 
 

ponnyligans.blogg.se

Vi är två tjejer på 13 år och vi älskar hästar! På våran blogg så kommer ni få läsa om våran vardag med hästar och ponnysar, träningar och tävlingar och mycket, mycket mer än så!

RSS 2.0